Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα μαχαιρώματα στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα μαχαιρώματα στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο πέρασε η Αστυνομία για τα μαχαιρώματα που σημειώθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας το μεσημέρι της Κυριακής. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη ένα πρόσωπο, το οποίο φαίνεται να επιτέθηκε εναντίον του τραυματία μπροστά στους Αστυνομικούς.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς αλλοδαποί πιάστηκαν στα χέρια στην παλιά Λευκωσία, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με αποτέλεσμα ο ένας να ανασύρει μαχαίρι και να τραυματίσει άλλο πρόσωπο στην πλάτη.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει άγνωστη.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE