Στην κοιλιακή χώρα τραυματίστηκε ο 27χρονος στην Ακρόπολη - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Στην κοιλιακή χώρα τραυματίστηκε ο 27χρονος στην Ακρόπολη - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Ένας 27χρονος είναι ο άνδρας που εντοπίστηκε τραυματισμένος σε πεζοδρόμιο στην περιοχή της Ακρόπολης γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής στη Λευκωσία, θέτοντας για δεύτερη φορά την Αστυνομία σε συναγερμό, μέσα στην ίδια μέρα.

Όπως προαναφέραμε πρόκειται για άνδρα με καταγωγή από την Ιορδανία, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα με αιχμηρό αντικείμενο, που πιθανόν να πρόκειται για μαχαίρι.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει άγνωστη.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για τις απαραίτητες έρευνες.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE