LIFESTYLE

Τίτλοι τέλους! Ποια πετυχημένη εκπομπή του Sigma κόπηκε και δεν συνεχίζει

Τίτλοι τέλους! Ποια πετυχημένη εκπομπή του Sigma κόπηκε και δεν συνεχίζει

Όσο γύρισε την Κύπρο την γύρισε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου. Το κανάλι αποφάσισε «να του πάρει το ποδήλατο» και έτσι η εκπομπή με τις φανατικές τηλεθεάτριες ρίχνει οριστικά αυλαία όπως γράφει το Tv capuccino.

Ο γνωστός σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Αλέξανδρος Παπανδρέου γύριζε τα όμορφα χωριουδάκια της Κύπρου με ένα κόκκινο ποδήλατο με σκοπό μέσα από αυτή τη μαγική διαδρομή να μας γνωρίσει τα μυστικά της κουζίνας αυτής της ευλογημένης γης.

Με το κόκκινο ποδήλατο του, ο Αλέξανδρος, έμαθε από τους ανθρώπους κάθε μέρους που επισκέφτηκε συνταγές και έθιμα από παραδόσεις που κρατούν αιώνες, συστήνοντας μας ταυτόχρονα τα τοπικά προϊόντα τους από τα οποία εμπνεύστηκε για να μας δώσει τις δικές του γευστικές προτάσεις.

Αν θέλει όμως να το κάνει θα πρέπει να συνεχίσει χωρίς την τηλεοπτική κάμερα καθώς το κανάλι του Sigma αποφάσισε ότι η εκπομπή έκλεισε τον κύκλο της και δεν πήρε το πράσινο φώς για την επόμενη σεζόν.

Μετά από τρία χρόνια λοιπόν, το κανάλι αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με τον συμπαθέστατο σεφ και έτσι η τελευταία το «ποδηλατάδα» αναμένεται να μεταδοθεί στα μέσα Ιουλίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/5) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο της Αλάμπρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top