ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξέσπασε πυρκαγιά σε αποθήκη χημείου στη Λεμεσό - Σοβαρές ζημιές σε δύο παλιά σκάφη

Ξέσπασε πυρκαγιά σε αποθήκη χημείου στη Λεμεσό - Σοβαρές ζημιές σε δύο παλιά σκάφη

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο από τις 06:00 της 29ης Απριλίου 2022 μέχρι και τις 06:00 της 02ης Μαΐου 2022 ανταποκρίθηκε σε 114 κλήσεις για βοήθεια, 73 πυρκαγιές, 36 ειδικές εξυπηρετήσεις και 5 ψευδείς κλήσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 01ης Μαΐου 2022 μέχρι και τις 06:00 της 2ης Μαΐου 2022 ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια, 14 πυρκαγιές και 9 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 11:25 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μεταλλική κατασκευή στη Λεμεσό, η οποία χρησιμοποιείτο ως αποθήκη, έξω από γραφεία χημείου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σταθμού Αγίου Νικολάου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 11:45. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, καταστράφηκε γραφειακός εξοπλισμός. Σοβαρή ζημιά έπαθε η ηλεκτρική εγκατάσταση της αποθήκης. Μετά από διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς, η πυρκαγιά φαίνεται να προήλθε από ηλεκτρικό πρόβλημα.

Η ώρα 12:49 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε σπαρτά στην κτηνοτροφική περιοχή Γερίου της επαρχίας Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Νήσου, Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντή και Πυροσβεστικό Σταθμό Καϊμακλίου με 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα, ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών και ένας ιδιωτικός γεωργικός ελκυστήρας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:40. Η πυρκαγιά κατέκαψε 4 εκτάρια από σπαρτά, ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Σοβαρές ζημιές έπαθε ένα πρόχειρο παράπηγμα και δύο παλιά σκάφη. Κινδύνευσαν και προστατεύθηκαν κτηνοτροφικά υποστατικά, μία ανεμογεννήτρια και φωτοβολταϊκό πάρκο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top