Υπό κράτηση 29χρονος για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή

Υπό κράτηση 29χρονος για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή

Υπόθεση διάρρηξη αποθήκης και κλοπής διερευνά η Αστυνομία Πάφου με την σύλληψη 29χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε το Σάββατο από ιδιοκτήτη αποθήκης στην περιοχή Μαντριών της επαρχίας Πάφου ότι είχε διαρρηχθεί η αποθήκη του μεταξύ των ημερομηνιών 29.4.22- 30.4.22 και είχαν κλαπεί μπαταρίες φωτοβολταϊκών και ένας μετασχηματιστής περιουσία συνολικής αξίας 850 ευρώ.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 29χρονου από την ίδια περιοχή εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ακολούθως ο 29χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 29χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.