Διέρρηξαν γραφεία Κοινοτικού Συμβουλίου - Έκλεψαν ακόμα και το αυτοκίνητο

Διέρρηξαν γραφεία  Κοινοτικού Συμβουλίου - Έκλεψαν ακόμα και το αυτοκίνητο

Διάρρηξη στα γραφεία του του Κοινοτικού Συμβουλίου της Κοίλης, στην επαρχία της Πάφου, στην Επαρχία Πάφου σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (01/05).

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο κοινοτάρχης Κοίλης κ. Μιχάλης Ευθυμίου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έκλεψαν το όχημα του συμβουλίου.

Όπως συγκεκριμένα τόνισε, οι δράστες παραβίασαν και τις δυο πόρτες για να εισέλθουν στο συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον κ. Ευθυμίου οι ζημιές από τα κλοπιμαία ανέρχονται στα 8000 ευρώ περίπου.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, απέκλεισαν την σκηνή και ξεκίνησαν τις απαραίτητες εξετάσεις από το πρώτο φως της ημέρας.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE