«Απτόητοι οι Κύπριοι για ταξίδια»: Στροφή στις κρουαζιέρες – Ποιος ο δημοφιλέστερος προορισμός  

«Απτόητοι οι Κύπριοι για ταξίδια»: Στροφή στις κρουαζιέρες – Ποιος ο δημοφιλέστερος προορισμός   

Για τα φετινά ταξίδια των Κυπρίων μίλησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, Βασίλης Σταματάρης στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα».

Με αφορμή την έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 20-22», η οποία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο κύριος Σταματάρης, αναφέρθηκε στη μεγάλη ανάγκη των Κυπρίων για να ταξιδέψουν αφού η ζήτηση τόσο για ταξίδια στο εξωτερικό  όσο και για κρουαζιέρες έχει αυξηθεί.

Από την πρώτη στιγμή πριν τα εγκαίνια ο κόσμος ήταν έξω από τις πόρτες της έκθεσης και ανέμενε να εισέλθει στο χώρο», είπε συγκεκριμένα.

«Ο κόσμος είναι απτόητος, θέλει το ταξίδι. Υπάρχουν επιλογές με χαμηλό κόστος, υπάρχουν νέα δρομολόγια που προσφέρουν χαμηλές τιμές», πρόσθεσε.

Όσο αφορά τις περιόδους προτίμησης των πολιτών για ταξίδι, ο κύριος Σταματάρης τόνισε πως δεν είναι μόνο το καλοκαίρι αλλά επεκτείνεται και σε άλλες περιόδους τόσο για οργανωμένες εκδρομές όσο και για κρουαζιέρες.

«Θα υπάρχουν καλές επιλογές για κρουαζιέρες με δημοφιλέστερο προορισμό την Ελλάδα», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE