ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κύπρο αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής της Τσεχίας την Τρίτη

Στην Κύπρο αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής της Τσεχίας την Τρίτη

Τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί αυτή την εβδομάδα αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων της Τσεχίας, στο πλαίσιο της οποία θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη και τον Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Νουρή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, η αντιπροσωπεία, της οποίας ηγείται ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Ondřej Benešík και σε αυτή συμμετέχουν τα Μέλη, Marie Pošarová και Martin Exner, φθάνει στην Κύπρο αύριο Τρίτη, 3 Μαΐου. Την αντιπροσωπεία θα συνοδεύει ο Πρέσβης της Τσεχίας στην Κύπρο Vladimir Němec.

Κατά την παραμονή της στην Κύπρο θα έχει, επίσης, χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χάρη Γεωργιάδη και Μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν, εξάλλου, με τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη στο Δημαρχείο Λευκωσίας και τον Αντιδήμαρχο Αμμοχώστου Χρύσανθο Ζανέττου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στη Δερύνεια.

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμή της τσεχικής αντιπροσωπίας.

Η τσεχική αντιπροσωπία θα επισκεφθεί, τέλος, τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στην παλιά Λευκωσία και την περιοχή της Δερύνειας, καθώς και χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top