ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο νεαρός που κλώτσησε την γάτα σε ψαροταβέρνα

Ελλάδα: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο νεαρός που κλώτσησε την γάτα σε ψαροταβέρνα

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας ο νεαρός που εμφανίστηκε σε βίντεο να δελεάζει αδέσποτο γατάκι σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό και να το κλωτσάει στην θάλασσα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Όπως έγραψε στο Facebook: «Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι. Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη.

Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού. Θλίβομαι βαθιά για όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και για όσους το ανέχονται. Συγχαίρω από καρδιάς όσους ανέδειξαν το θέμα. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική δικαιοσύνη».

Δείτε την ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Ντράπηκε και η ντροπή»: Οργή στο Twitter για τον άντρα που κλώτσησε τη γάτα

Εν τω μεταξύ, σάλος έχει προκληθεί στο Twitter για τον νεαρό που κλώτσησε τη γάτα στην ψαροταβέρνα, ενώ ξεκάθαρη είναι και η καταδίκη από τις φιλοζωικές οργανώσεις που κινητοποιήθηκαν μετά την γνωστοποίηση της υπόθεσης. Η ανάρτηση του βίντεο στα social media έφερε και την άμεση παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο δράστης θα εντοπιστεί και ο νόμος θα τηρηθεί.

Ο ίδιος ο νεαρός, πάντως, δεν φαίνεται να έχει καταλάβει τι έκανε, αλλά ούτε και να μετανιώνει. Σε ανάρτησή του στο Instagram και μέσα από Stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, εμφανίζεται να απαντά με ύβρεις. «Σιγά που σκοτώσαμε το γατί ρε μαλ...» λέει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Στο hashtag #Αιδηψός, από την ώρα που δημοσιεύθηκε το βίντεο που απεικονίζει τον νέο να δελεάζει με φαγητό μια γατούλα και στη συνέχεια να την κλωτσάει, σχολιάζουν χιλιάδες πολίτες την κακοποιητική του συμπεριφορά απέναντι στο ανυπεράσπιστο ζώο που του έδειξε εμπιστοσύνη και έσπευσε να φάει από τα χέρια του.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top