Η Ουγγαρία μετέφερε την πρεσβεία της πίσω στο Κίεβο

Η Ουγγαρία μετέφερε την πρεσβεία της πίσω στο Κίεβο

Η Ουγγαρία μετέφερε την πρεσβεία της στην Ουκρανία πίσω στο Κίεβο από το Λβιβ καθώς η κατάσταση ασφαλείας στην ουκρανική πρωτεύουσα συνεχίζει να βελτιώνεται, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Ούγγρος Υπουργός Εξωτερικών, Πέτερ Σιγιάρτο.

Σε ένα βίντεο που ανήρησε στο Facebook, ο Σιγιάρτο είπε ότι η μετακίνηση του προσωπικού της πρεσβείας ολοκληρώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο και πως η πρεσβεία στο Κίεβο λειτουργεί ήδη.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE