Πυραυλική επίθεση στην Οδησσό με θύματα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές

Πυραυλική επίθεση στην Οδησσό με θύματα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές

Πυραυλική επίθεση έπληξε την Οδησσό, πόλη - λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας, στη νοτιοδυτική Ουκρανία, το βράδυ της Δευτέρας, προκαλώντας θανάτους και τραυματισμούς, δήλωσε ο τοπικός κυβερνήτης Μαξίμ Μαρτσένκο, στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Παράλληλα, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Suspilne της Ουκρανίας επικαλέστηκε αναφορά της νότιας στρατιωτικής διοίκησης ότι η επίθεση κατέστρεψε έναν χώρο θρησκευτικής λατρείας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE