Παραδόθηκε και δεύτερο πρόσωπο για τα επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Παραδόθηκε και δεύτερο πρόσωπο για τα επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Δεύτερο πρόσωπο παρουσιάστηκε χθες στην Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Πρόκειται για 22χρονο, ο οποίος φαίνεται να είναι ένα εκ των προσώπων, τα οποία αναζητούσε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια της 30ης Απριλίου.

Ο 22χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, της επίθεσης και της συμπλοκής, αποδεσμεύτηκε για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι χθες παρουσιάστηκε στην Αστυνομία και 30χρονος, ο οποίος επίσης κατηγορήθηκε γραπτώς σχετικά με τα εν λόγω επεισόδια.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη

VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη

Σοκ ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE