Παραδόθηκε και δεύτερο πρόσωπο για τα επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Παραδόθηκε και δεύτερο πρόσωπο για τα επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Δεύτερο πρόσωπο παρουσιάστηκε χθες στην Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Πρόκειται για 22χρονο, ο οποίος φαίνεται να είναι ένα εκ των προσώπων, τα οποία αναζητούσε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια της 30ης Απριλίου.

Ο 22χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, της επίθεσης και της συμπλοκής, αποδεσμεύτηκε για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι χθες παρουσιάστηκε στην Αστυνομία και 30χρονος, ο οποίος επίσης κατηγορήθηκε γραπτώς σχετικά με τα εν λόγω επεισόδια.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE