Ελένη Φιλίνη: «Tο φλερτ στη δεκαετία του ’80 ήταν όμορφο» - «Ποια δεν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση;»

Ελένη Φιλίνη: «Tο φλερτ στη δεκαετία του ’80 ήταν όμορφο» - «Ποια δεν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση;»

H Ελένη Φιλίνη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωινό της Τρίτης. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φιλίνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το φλερτ στη δεκαετία του ’80 ήταν όμορφο, ήμασταν και εμείς παιδιά τότε. Φοβάμαι ότι σήμερα όμως το φλερτ μπορεί να το πει κάποιος και σεξουαλική παρενόχληση. Σήμερα έχουμε πάει στο άλλο άκρο που εκεί πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία».

«Πως δεν είχα βιώσει σεξουαλική παρενόχληση; Ποια γυναίκα δεν έχει βιώσει; Σε οποιοδήποτε χώρο».

«Το έπαθα και έχασα αρκετές δουλειές. Αλλά έχω χάσει δουλειές και για άλλους λίγους, δεν είναι μόνο η σεξουαλική παρενόχληση. Υπάρχουν και πολλά άλλα μη αξιοκρατικά» συμπλήρωσε η Ελένη Φιλίνη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο OPEN.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.