Μαθητής σχεδίαζε επίθεση σε σχολείο στην Κοκκινοτριμιθιά - Βρήκαν χάρτη στο σπίτι του αλλά όχι όπλο

Μαθητής σχεδίαζε επίθεση σε σχολείο στην Κοκκινοτριμιθιά - Βρήκαν χάρτη στο σπίτι του αλλά όχι όπλο

Μια απίστευτη καταγγελία για τα κυπριακά δεδομένα αποκαλύφθηκε ενώπιον της Ad Hoc Επιτροπής για το δημογραφικό στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ενώπιον της Αστυνομίας υπήρξε τον περασμένο Νοέμβριο πληροφορία εναντίον αλλοδαπού μαθητή, που έκανε λόγο για συγκεκριμένο σχέδιο. Ο ανήλικος εξέφρασε την πρόθεσή του στους συμμαθητές του να εισέλθει στο σχολείο έχοντας στην κατοχή του όπλο, με σκοπό να ανοίξει πυρ εναντίον τους. Οι μαθητές ενημέρωσαν την καθηγήτριά τους η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου και την Αστυνομία.

Το περιστατικό επιβεβαίωσαν η Αστυνομία και ο Σύνδεσμος Γονέων του Περιφερειακού Γυμνασίου Κοκκινοτριμιθιάς.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνες στην οικία του όπου βρήκαν ένα χάρτη του σχολείου αλλά δεν εντοπίστηκε το οποιαδήποτε όπλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE