Μαθητής σχεδίαζε επίθεση σε σχολείο στην Κοκκινοτριμιθιά - Βρήκαν χάρτη στο σπίτι του αλλά όχι όπλο

Μαθητής σχεδίαζε επίθεση σε σχολείο στην Κοκκινοτριμιθιά - Βρήκαν χάρτη στο σπίτι του αλλά όχι όπλο

Μια απίστευτη καταγγελία για τα κυπριακά δεδομένα αποκαλύφθηκε ενώπιον της Ad Hoc Επιτροπής για το δημογραφικό στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ενώπιον της Αστυνομίας υπήρξε τον περασμένο Νοέμβριο πληροφορία εναντίον αλλοδαπού μαθητή, που έκανε λόγο για συγκεκριμένο σχέδιο. Ο ανήλικος εξέφρασε την πρόθεσή του στους συμμαθητές του να εισέλθει στο σχολείο έχοντας στην κατοχή του όπλο, με σκοπό να ανοίξει πυρ εναντίον τους. Οι μαθητές ενημέρωσαν την καθηγήτριά τους η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου και την Αστυνομία.

Το περιστατικό επιβεβαίωσαν η Αστυνομία και ο Σύνδεσμος Γονέων του Περιφερειακού Γυμνασίου Κοκκινοτριμιθιάς.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνες στην οικία του όπου βρήκαν ένα χάρτη του σχολείου αλλά δεν εντοπίστηκε το οποιαδήποτε όπλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η  νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές

Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους από τη Λεμεσό, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE