Πιάστηκαν στο οδόφραγμα Λήδας - Προσπάθησαν να περάσουν από τα κατεχόμενα με πλαστά διαβατήρια

Πιάστηκαν στο οδόφραγμα Λήδας - Προσπάθησαν να περάσουν από τα κατεχόμενα με πλαστά διαβατήρια

Υπό «κράτηση» θα παραμείνουν για τρεις ημέρες, δυο πρόσωπα, τα οποία στις 1 Μαΐου επιχείρησαν να διασχίσουν το οδόφραγμα της Λήδρας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τουρκοκυπριακό Τύπο, τα δύο πρόσωπα επιχείρησαν να διασχίσουν το οδόφραγμα της Λήδρας το πρωί της Κυριακής, παρουσιάζοντας στην «αστυνομία» ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ανήκαν σε άλλα άτομα.

Η «αστυνομία» τούς «συνέλαβε», καθώς και ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση.

Οι «ύποπτοι» οδηγήθηκαν ενώπιον «δικαστηρίου», το οποίο αποφάσισε την τριήμερη «κράτηση» τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE