Θετικός σε ναρκοτέστ και με στερημένη άδεια οδηγούσε 22χρονος

Θετικός σε ναρκοτέστ και με στερημένη άδεια οδηγούσε 22χρονος

Μέλη της Τροχαίας Πάφου, ενώ διενεργούσαν χθες βράδυ τροχονομικούς έλεγχους, ανέκοψαν αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε νεαρό πρόσωπο ηλικίας 22 ετών.

Ο 22χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη, ενώ από περαιτέρω έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του, με στερημένη άδεια οδήγησης.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE