Χαμός στο Survivor για την παράβαση των κανόνων «Φτου σας ξεφτίλες»

Χαμός στο Survivor για την παράβαση των κανόνων «Φτου σας ξεφτίλες»

Καταπέλτης ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor, μετά την αποκάλυψη πως ο Άρης Σοϊλέδης κι ο Γιώργος Ταλάνσεβ επικοινώνησαν με τον έξω κόσμο.

«Σήμερα ξεσκεπάστηκε η συμμορία που υπάρχει στο Survivor. Το βλέπει ο κόσμος. Κυρίως ο Άρης έχε κάνει τα αδιανόητα και ξέρουν τι γίνεται έξω. Να ξέρει ο κάθε Άρης τι λέω στις προσωπικές μου συνεντεύξεις για να το εκμεταλλευτεί. Ξεσκεπάστηκε, ο κόσμος βλέπει την αλήθεια»

«Φτου σας ξεφτίλες! ‘Ελαμψε η αλήθεια και θα δει το κοινό ότι βγήκα αληθινός. Που στήνετε ψηφοφορίες κι έχετε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Παλιοξεφτίλες που πιέσατε κι εκβιάσατε στο συμβούλιο την Στέλλα για να ψηφίσει τον Εμμανουήλ. Αλλά δεν σας βγήκε, ψηφίστηκε η Βρισηίδα. Θα λάμψει η αλήθεια, το κοινό βλέπει» είπε σε έντονο ύφος ο Τάκης στο Survivor.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE