Σκέψεις για αλλαγή ώρας προσέλευσης μαθητών στα σχολεία - Αναμένονται σύντομα προτάσεις στη Βουλή

Σκέψεις για αλλαγή ώρας προσέλευσης μαθητών στα σχολεία - Αναμένονται σύντομα προτάσεις στη Βουλή

Στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής ακούστηκε σήμερα για πρώτη φορά σκέψη για υποβολή πρότασης για αλλαγή ώρας προσέλευσης μαθητών στα σχολεία.

Την πρόθεση του να καταθέσει τέτοια πρόταση εξέφρασε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ και Πρόεδρος της Επ. Παιδείας Παύλος Μυλωνάς.

Στην Επιτροπή σήμερα βρισκόταν στην ατζέντα το θέμα των ωρολογίων και αναλυτικών προγραμμάτων. Παρόν βρισκόταν και ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο κ. Χατζησάββας σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που άκουσε στη Βουλή τέτοια πρόθεση. Αναρωτήθηκε επίσης τι θα εξυπηρετήσει μία τέτοια κίνηση.

«Είναι ένα θέμα που χρειάζεται σοβαρή μελέτη. Δεν μπορούμε να το λέμε έτσι απλά. Για παράδειγμα τι θα γίνει με τις συνθήκες καύσωνα που έχουμε στην Κύπρο;», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν κατατεθούν οι προτάσεις επίσημα θα τις συζητήσουμε σαν σώμα και θα τοποθετηθούμε επίσημα», κατέληξε ο Κώστας Χατζησάββας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE