ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπεσε ο πέλεκυς στους δύο για το εργαστήρι παρασκευής μεθαμφεταμίνης

Έπεσε ο πέλεκυς στους δύο για το εργαστήρι παρασκευής μεθαμφεταμίνης

Ποινές φυλάκισης 9 χρόνων και 7 χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε 32χρονο και 31χρονο, αντίστοιχα, σε σχέση με την υπόθεση του εργαστηρίου μεθαμφεταμίνης που εντοπίστηκε τον Ιούνιο του 2020.

Ο 32χρονος κρίθηκε ένοχος σε κατηγορίες που αφορούσαν στην παραγωγή μισού κιλού μεθαμφεταμίνης, ενώ ο 31χρονος σε κατηγορίες που αφορούν στην παραγωγή 15 γραμμαρίων μεθαμφεταμίνης. Ωστόσο, στην επιμέτρηση της ποινής του λήφθηκε υπόψη και η υπόθεση εμπρησμού αίθουσας τεκμηρίων του δικαστηρίου Λεμεσού, για την οποίαν ο 31χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν το πρόσωπο που έδωσε τις οδηγίες, ενώ βρισκόταν υπόδικος στις φυλακές.

Υπενθυμίζεται πως, την περασμένη Δευτέρα, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά χρόνων σε 33χρονο, ο οποίος είχε παραδεχθεί ότι συμμετείχε στον εμπρησμό της αίθουσας τους δικαστηρίου, εκτελώντας χρέη «τσιλιαδόρου», ενώ δυο ακόμη άτομα καταζητούνται.

Σε άλλα δυο πρόσωπα που κατηγορούνταν για την υπόθεση του εργαστηρίου μεθαμφεταμίνης και συγκεκριμένα για το αδίκημα της παράνομης κατοχής πρόδρομων ουσιών, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, την οποία έχουν ήδη εκτίσει από την ημέρα κράτησης τους.

Για την ίδια υπόθεση, σε παλαιότερη  διαδικασία, είχαν επιβληθεί επίσης ποινές φυλάκισης, έξι και τριών χρόνων, σε δυο γυναίκες, οι οποίες μετατράπηκαν σε μάρτυρες κατηγορίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top