LIFESTYLE

Survivor: Αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι - Η στρατηγική της «κλίκας» πάει… άκλαυτη – Δείτε βίντεο

Survivor: Αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι - Η στρατηγική της «κλίκας» πάει… άκλαυτη – Δείτε βίντεο

Η Σοφιάνα Αβραμάκη ήταν η παίκτρια της μπλε ομάδας που αποχωρεί από το Survivor, αφήνοντας στον Άγιο Δομίνικο για ακόμα μια εβδομάδα τους συνυποψήφιους της Τάκη Καραγκούνια και Βρισηίδα Ανδριώτου, με την στρατηγική της «κλίκας» τελικά να φέρνει το αντίθετο αποτελέσματα απ΄ αυτό που επεδίωκαν. Παράλληλα οι Μαχητές αποδυναμώνονται και άλλο στις γυναίκες, καθώς αποχωρεί μια από τις δυνατές παίκτριες.

Η βραδιά μετά τη διπλή νίκη των μπλε σε έπαθλο επικοινωνίας και παιχνίδι ερωτήσεων δεν ήταν ήρεμη και γι’ αυτό ευθύνεται μια αράχνη, η οποία αποφάσισε να κάνει βόλτα πάνω στη Μάιη. Τα ουρλιαχτά της 24χρονης πρωταθλήτριας κωπηλασίας ξεσήκωσαν τους παίκτες και των δυο ομάδων και περισσότερο τη Σοφιάνα και τον Κωνσταντίνο, με τον Τάκη να τους καθησυχάζει πως οι ταραντούλες δεν πλησιάζουν ανθρώπους.

Το πρωί η Βρισηίδα σχολίαζε πάλι το γεγονός ότι Άρης και Τάλα, λόγω της ποινής που τους επιβλήθηκε μετά την «παράνομη» επικοινωνία τους με τις οικογένειες τους, τα έδωσαν όλα για να κερδίσει η ομάδα τους τα χθεσινά έπαθλα, έτσι ώστε να έχουν δικαίωμα να απολαύσουν τα μεγαλύτερα που έρχονται.

Στο πηγαδάκι που είχαν Στέλλα, Βρισηίδα και Ασημίνα η συζήτηση πήγε και στην εμμονή που φαίνεται να έχει ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Τάκη Καραγκούνια.

Πολύ χαρούμενος ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επειδή έπιασαν τους Άρη και Τάλα μετά την παράνομη επικοινωνία που είχαν και αποκάλυψε τι του είπε ο ποδοσφαιριστής για όσα είπε για εκείνον και τη Σοφιάνα. Ο make up artist θεωρεί ότι στον Άρη δεν του αξίζει καμία θέση στον τελικό.

Με τον Άρη τα είχε και η Βρισηίδα, η οποία πιστεύει ότι δεν έχει μετανιώσει για την ποινή που δέχθηκε σε αντίθεση με τον Τάλα και θεωρεί πως η συγγνώμη του ποδοσφαιριστή δεν ήταν ειλικρινής.

Αγχωμένος για την πιθανή αποχώρηση του παραμένει ο Τάκης Καραγκούνιας και υπόσχεται πως αν παραμείνει θα είναι καλύτερος στον αγωνιστικό στίβο, αλλά θα είναι και μόνος του.

Αντίθετα με τον Τάκη καθόλου αγχωμένη δεν ήταν η Σοφιάνα και εξήγησε στον Γιώργο Λιανό τους λόγους που νιώθει ήρεμη και έτοιμη να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα επάθλου φαγητού, η Βρισηίδα έδειξε να μην νιώθει καθόλου καλά και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον στίβο μάχης προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς της συνέβαινε, ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψε και πήρε μέρος στους αγώνες με έπαθλο ένα πλούσιο γεύμα και zip line (εναέρια τροχαλία).

Η Βρισηίδα μάλιστα είχε και έναν καυγά με τον Κωνσταντίνο μετά την ήττα της από την Ασημίνα και έφτασε σε σημείο να σπρώχνει τον συμπαίκτη της, ο οποίος έγινε έξαλλος.

Ο τσακωμός στον μπλε πάγκο φάνηκε πως αποσυντόνισε την ομάδα και οι κόκκινοι άρχισαν να ξεφεύγουν στο σκορ με αποτέλεσμα να πάρουν εύκολα τη νίκη με 10-4.

Βρισηίδα και Κωνσταντίνος συνέχισαν να ασχολούνται με τον τσακωμό τους και μετά την ήττα της ομάδας τους, με ορισμένους από τους συμπαίκτες τους να θεωρούν πως αυτός ο καυγάς έπαιξε ρόλο στην ήττα, αν και το πρόβλημα ξεκινάει από την καλύβα.

Οι κόκκινοι δεν ασχολήθηκαν και πολύ με τους αντιπάλους τους γιατί είχαν στο μυαλό τους την τροχαλία, με τον Γιώργο Κατσαούνη να δείχνει πως ανησυχούσε περισσότερο απ΄ όλους.
Οι συμπαίκτες του αντί να τον καθησυχάσουν έβαλαν σε εφαρμογή σχέδιο τρομοκράτησης του, στο οποίο όμως ο «Τσακατσούκας» δεν… τσίμπησε.

Τελικά όταν ήρθε η ώρα για το zip line ο Γιώργος Κατσαούνης όχι μόνο δεν φοβήθηκε αλλά έδειξε να το απολαμβάνει. Η αδρεναλίνη όλων των παικτών έφτασε στα… κόκκινα και όλοι φάνηκε πως διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

Πίσω στην παραλία ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Βρισηίδα Ανδριώτου θέλησαν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τον φαρμακοποιό να κάνει την κίνηση.

Ο Σπυρος Μαρτίκας στο Συμβούλιο επιχείρησε να υπερασπιστεί την Βρισήιδα χαρακτηρίζοντας άδικη την υποψηφιότητα της με αρκετούς παίκτες να ξεσπούν στα γέλια και να σχολιάζουν πως ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι είναι όπου «φυσάει ο άνεμος».

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε και στην... παράνομη επικοινωνία του Άρη Σοϊλέδη για να μάθει τα όσα λέγονται γι αυτόν στο Survivor, με αρκετούς να κάνουν λόγο για «κλεψιά» και δίκαιη ποινή και τον ποδοσφαιριστή να απαντάει «μαγκιά μου».

Όταν τοποθετήθηκαν και οι τρεις υποψήφιοι ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Σοφιάνα Αβραμάκη είναι η παίκτρια που θα πρέπει να αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφήνοντας την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Τάκη Καραγκούνια να συνεχίσουν τον… πόλεμο τους με την «κλίκα», η οποία είδε ότι η στρατηγική της πήγε… άκλαυτη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top