ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί ο 41χρονος από το Τραχώνι για την δολοφονία Πογιατζή - Αναμένεται τρίτη σύλληψη

Στο κελί ο 41χρονος από το Τραχώνι για την δολοφονία Πογιατζή - Αναμένεται τρίτη σύλληψη

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για τον 41χρονο που είχε συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης σε βάρος 60χρονου που διαπράχθηκε στις 15/7/21 στην επαρχία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου σχετικά με τον φόνο εκ προμελέτης του 60χρονου Λεόντιου Μπογιατζή τέως από την Λεμεσό που διαπράχθηκε στις 15.7.21 έχει εξασφαλιστεί μαρτυρία βάση της οποίας έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 41 ετών, 34 ετών και 26 ετών.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως οι δύο εξ αυτών έχουν ήδη συλληφθεί και τελούν υπό κράτηση με διατάγματα του Δικαστηρίου.  Το Επαρχιακό Δικαστήριο είπε, όρισε σήμερα Πέμπτη ως την ημέρα έκδοσης απόφασης σχετικά με το αίτημα της Αστυνομίας και κατόπιν τούτου διέταξε όπως ο 41χρονος παραμείνει υπό 7ήμερη κράτηση.

Εξάλλου η Αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη δεύτερου υπόπτου, άντρα ηλικίας 34 ετών, σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση φόνου που διαπράχθηκε τον Ιούλιο, 2021, στην Πάφο, με θύμα τον 60χρονο.Ο 34χρονος οδηγήθηκε χτες  Τετάρτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο κ. Νικολάου είπε πως το τρίτο πρόσωπο, ηλικίας 26 ετών, θα συλληφθεί το συντομότερο δυνατό.  Πρόσθεσε επίσης πως οι εξετάσεις του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζονται με σκοπό την εξασφάλιση περαιτέρω μαρτυρίας και αφού ο φάκελος συμπληρωθεί, όπως είπε, θα τεθεί ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα για να δοθούν οδηγίες αναφορικά με την πορεία της υπόθεσης.  

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η σορός του 60χρονου εντοπίστηκε απανθρακωμένη, μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά, το πρωί στις 15 Ιουλίου, 2021, στην περιοχή Αναρίτας, στην επαρχία Πάφου. Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα είχε τεθεί κακόβουλα.

Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό από ομάδα ιατροδικαστών και ανθρωπολόγο, κατέδειξε ότι ο θάνατος του 60χρονου προήλθε από τραύματα στην κοιλιακή χώρα, που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top