Συνάντηση Μητσοτάκη - Αναστασιάδη την Παρασκευή στην Αθήνα - Στην ατζέντα Κυπριακό και Ουκρανία

Συνάντηση Μητσοτάκη - Αναστασιάδη την Παρασκευή στην Αθήνα - Στην ατζέντα Κυπριακό και Ουκρανία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει αύριο το πρωί στην Αθήνα, όπου το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά τη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη και του κ. Μητσοτάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12μ στο Μέγαρο Μαξίμου στο περιθώριο του 14ου Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί την επομένη, θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην Ουκρανία και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Το Σάββατο, 7 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρευρεθεί κατόπιν πρόσκλησης του Έλληνα Πρωθυπουργού, στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα επιστρέψει στην Κύπρο το απόγευμα της 7ης Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE