ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πιάστηκαν φορτωμένοι με παράνομα τσιγάρα στο οδόφραγμα - Έμπλεξαν δυο νεαροί

Πιάστηκαν φορτωμένοι με παράνομα τσιγάρα στο οδόφραγμα - Έμπλεξαν δυο νεαροί

Γύρω στις 6.50 χθες το απόγευμα μέλος της Αστυνομίας ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας έλαβε πληροφορία από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων, που αφορούσε συγκεκριμένο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, το οποίο προερχόμενο από τις κατεχόμενες περιοχές προς το σημείο διέλευσης Κάτω Πύργου – Λιμνίτη παρέλειψε να σταματήσει για έρευνα και ανέπτυξε ταχύτητα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε γύρω στις 7.10 και ανακόπηκε στο χωριό Κάτω Πύργος. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 22 ετών και οι δύο από χωριά της επαρχίας Πάφου. Από περαιτέρω έρευνα εντοπίστηκε σε τσαντάκι που είχε στην κατοχή του ο 22χρονος, χρηματικό ποσό τόσο σε ευρώ όσο και σε τουρκικές λίρες το οποίο παραλήφθηκε από την Αστυνομία και παραδόθηκε στο Τμήμα Τελωνείων.

Ακολούθησε έρευνα σε περιοχή πλησίον του οδοφράγματος Κάτω Πύργου – Λιμνίτη, όπου εντοπίστηκαν 63 κούτες τσιγάρων που περιείχαν από 10 πακέτα η κάθε μία, 64 κούτες συσκευασμένου καπνού που περιείχαν από 10 πακέτα καθώς επίσης και 5 κούτες επίσης συσκευασμένου καπνού που περιείχαν από 5 πακέτα.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων το οποίο ανέλαβε και τη διερεύνηση της υπόθεσης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top