Hρακλής Μαυρομμάτης: Με την έκθεση του ο καλλιτέχνης βάζει τα δικά του «Αγγίγματα ψυχής» (Φώτο)

Hρακλής Μαυρομμάτης: Με την έκθεση του ο καλλιτέχνης βάζει τα δικά του «Αγγίγματα ψυχής» (Φώτο)

Για άλλη μια φορά ο Ηρακλής Μαυρομμάτης θα αφήσει την δική του σφραγίδα με την έκθεση του «Αγγίγματα ψυχής».

Το δικό του «άγγιγμα ψυχής» καταθέτει για άλλη μια φορά ο Κύπριος δημιουργός Ηρακλής Μαυρομμάτης παρουσιάζοντας την ατομική του έκθεση με έργα Μεικτής Τεχνικής, την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 20.30, στην Γκαλερί στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Ανδρέας Κωνσταντίνου ενώ η τελετή των εγκαινίων θα πλαισιώσει μουσικά ο ταλαντούχο βιολιστής, Μάριος Παύλου. Διάρκεια έκθεση 3-4-5 Ιουνίου.

Ώρες λειτουργίας 10.00-1.00 και 4.00-8.00.Μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE