Hρακλής Μαυρομμάτης: Με την έκθεση του ο καλλιτέχνης βάζει τα δικά του «Αγγίγματα ψυχής» (Φώτο)

Hρακλής Μαυρομμάτης: Με την έκθεση του ο καλλιτέχνης βάζει τα δικά του «Αγγίγματα ψυχής» (Φώτο)

Για άλλη μια φορά ο Ηρακλής Μαυρομμάτης θα αφήσει την δική του σφραγίδα με την έκθεση του «Αγγίγματα ψυχής».

Το δικό του «άγγιγμα ψυχής» καταθέτει για άλλη μια φορά ο Κύπριος δημιουργός Ηρακλής Μαυρομμάτης παρουσιάζοντας την ατομική του έκθεση με έργα Μεικτής Τεχνικής, την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 20.30, στην Γκαλερί στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Ανδρέας Κωνσταντίνου ενώ η τελετή των εγκαινίων θα πλαισιώσει μουσικά ο ταλαντούχο βιολιστής, Μάριος Παύλου. Διάρκεια έκθεση 3-4-5 Ιουνίου.

Ώρες λειτουργίας 10.00-1.00 και 4.00-8.00.Μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.