Φ. Ολάντ: Θα απαντήσουμε με δράση και πρόληψη

Φ. Ολάντ: Θα απαντήσουμε με δράση και πρόληψη

«Η επίθεση είναι τρομοκρατική. Εντοπίστηκε ένα πτώμα αποκεφαλισμένο. Την ώρα που γίνεται αυτή η δήλωση έχουμε ένα νεκρό και δύο τραυματίες», ήταν η πρώτη αντίδραση του Φρανσουά Ολάντ μετά το χτύπημα στη νοτιοανατολική Γαλλία.

«Υπάρχουν έντονα συναισθήματα αλλά δεν μπορούμε να απαντήσουμε μόνο έτσι. Πρέπει να αναλάβουμε δράση στον τομέα της πρόληψης και της αποτροπής. Χρειάζεται να υπερασπιστούμε τις αξίες μας δεν θα υποκύψουμε στο φόβο ποτέ. Επίσης πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να μην δημιουργηθούν άσκοπες διαιρέσεις και ένα κλίμα καχυποψίας. Με λίγα λόγια πρέπει να κάνουμε τη δουλειά που περιμένει από εμάς ο γαλλικός λαός. Πρέπει να προστατεύσουμε τον κόσμο και ταυτόχρονα να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Επίσης πρέπει να προχωρήσουμε στην εξάρθρωση των ομάδων ή των ατόμων που ευθύνονται για τέτοιες πράξεις», ανέφερε ο Γάλλος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

WSJ: Ο Ερντογάν μιλά για καταστροφή του «σιωνιστικού Ισραήλ», η πώληση F-35 στην Άγκυρα θα μπορούσε να οδηγήσει σε πόλεμο

WSJ: Ο Ερντογάν μιλά για καταστροφή του «σιωνιστικού Ισραήλ», η πώληση F-35 στην Άγκυρα θα μπορούσε να οδηγήσει σε πόλεμο

Η ρητορική της Άγκυρας απέναντι στο Ισραήλ, ο ρόλος της Τουρκίας στη Μέση Ανατολή, οι κατηγορίες για στήριξη της Χαμάς και οι ανησυχίες για πιθανή πώληση μαχητικών F-35 συνθέτουν ένα σκηνικό αυξανόμενης έντασης με διεθνείς προεκτάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE