Ο αηδιαστικός λόγος που δεν πρέπει να κάθεστε στα μπαρ πισίνας - Δείτε βίντεο

Ο αηδιαστικός λόγος που δεν πρέπει να κάθεστε στα μπαρ πισίνας - Δείτε βίντεο

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί πριν και ιδίως μετά την πισίνα, οι άνθρωποι πηγαίνουν στις ντουζιέρες. Αυτό αναρωτήθηκε και μια κοπέλα και η TikToker @twofoodpiggies είπε να το εξηγήσει, με ένα βίντεο το οποίο έχει 3.5 εκατομμύρια προβολές.

«Υπάρχουν άνθρωποι που παραδέχονται πως έχουν κατουρήσει μέσα στην πισίνα» είπε αρχικά και αυτό ξεκίνησε έναν ορυμαγδό αναρτήσεων και σχολίων με εμπειρίες και μαρτυρίες.

 

@twofoodpiggies One girl didn’t understand why some people were leaving the pool to use the washroom 😳 #riubajacalifornia #swimupbar #poolaccident ♬ оригинальный звук - 🤍

Ένας μάλιστα χρήστης της απάντησε πως βουτούσε κάτω από το νερό και απέκτησε λοίμωξη στο αυτί, ενώ ένας άλλος που είχε επισκεφτεί το Μεξικό, ανέφερε ότι «όταν τα φώτα ήταν κλειστά και τα αυτά της πισίνας αναμμένα, το μπαρ της πισίνας ήταν κίτρινο».

Μάλιστα, μια πρόσφατη μελέτη αποκάλυψε ότι μια πισίνα μπορεί να έχει περίπου 20 γαλόνια ούρων, με το 19% των ερωτηθέντων να παραδέχονται ότι έχουν κάνει την ανάγκη τους σε πισίνα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE