Υπό οκταήμερη κράτηση 36χρονος για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών

Υπό οκταήμερη κράτηση 36χρονος για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών

Υπό οκταήμερη κράτηση με δικαστικό διάταγμα που εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, τέθηκε ο 36χρονος ύποπτος για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Στην κατοχή του υπόπτου, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν χθες ποσότητα κάνναβης γύρω στα τριάμιση κιλά, καθώς και χρηματικό ποσό ύψους 9,485 ευρώ.

Το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 35χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής ναρκωτικών, και κατοχής εκρηκτικών υλών.

Στην κατοικία του 35χρονου, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν χθες αριθμό αντικειμένων όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, είδη υγιεινής και οικοδομικά υλικά, γεννήτριες, μουσικά όργανα, ρολόγια και άλλα, για τα οποία ο ίδιος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως περιήλθαν στην κατοχή του. Εντόπισαν επίσης ποσότητα μεταμφεταμίνης, βάρους εφτά γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, βάρους 1,2 γραμμαρίων, δύο πυρσούς και ένα καπνογόνο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Υπό εξαήμερη κράτηση με διάταγμα που εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, τέθηκε ο 36χρονος ύποπτος για υπόθεση διάρρηξης Εκκλησίας και κλοπής Ιερών Εκκλησιαστικών Σκευών.

Ο ύποπτος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Ο Τραμπ θέλει εμπλοκή στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Ο Τραμπ θέλει εμπλοκή στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE