Υπό κράτηση 35χρονος για υπόθεση κλοπιμαίων και ναρκωτικών στη Λεμεσό

Υπό κράτηση 35χρονος για υπόθεση κλοπιμαίων και ναρκωτικών στη Λεμεσό

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε το Σάββατο το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 35χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών και περιουσίας που εκτιμάται ότι είναι κλοπιμαία.

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν την Παρασκευή, στην κατοικία του υπόπτου, αριθμό αντικειμένων, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είδη υγιεινής και οικοδομικά υλικά, γεννήτριες, μουσικά όργανα, ρολόγια και άλλα.

Εντόπισαν επίσης ποσότητα μεταμφεταμίνης, βάρους εφτά γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, βάρους 1,2 γραμμαρίων, δύο πυρσούς και ένα καπνογόνο.

Ανακρινόμενος, ο 35χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς η περιουσία περιήλθε στην κατοχή του και συνελήφθη για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής ναρκωτικών και κατοχής εκρηκτικών υλών.

Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την 6ήμερη προσωποκράτηση του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.