Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονη στη Λάρνακα - Φωτογραφία της στη δημοσιότητα

Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονη στη Λάρνακα - Φωτογραφία της στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της STEPANOVA TATIANA, 15 ετών, από τη Ρωσία, η οποία απουσιάζει από τις 6/5/2022, από την οικία της στη Λάρνακα.

Η 15χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.55μ περίπου με κόκκινα μαλλιά και καφέ μάτια.

Κατά την αναχώρησή της φορούσε άσπρη φανέλα και μαύρη φούστα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE