Γλυκά Νερά: Νέος ενοικιαστής στη μεζονέτα ένα χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία

Γλυκά Νερά: Νέος ενοικιαστής στη μεζονέτα ένα χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία

Ένας χρόνος πέρασε από τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» στο MEGA ότι ο νέος ενοικιαστής της μεζονέτας πληρώνει ενοίκιο ύψους 1.000 ευρώ, ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε νοικιάσει το οίκημα για 700 ευρώ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θυμούνται την Καρολάιν Κράουτς να κυκλοφορεί με την κόρη της, την μικρή Λυδία, και το σκυλάκι τους, την Ρόξι.

«Το συζητάμε ακόμα στην γειτονιά», ανέφερε κάτοικος της περιοχής για τη στυγερή δολοφονία.

Πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE