ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία στο Themaonline: «Ποδοσφαιριστές εχτυπούσαν τον αδερφό μου για ένα parking, o ένας έπιασε σίδερα» - Φωτογραφίες

Καταγγελία στο Themaonline:  «Ποδοσφαιριστές εχτυπούσαν τον αδερφό μου για ένα parking, o ένας έπιασε σίδερα» - Φωτογραφίες

Μια οικογενειακή έξοδος σε ταβέρνα το βράδυ Σαββάτου 7/5/22 , μετατράπηκε σε παρολίγο τραγωδία.

Οι αδερφές του 30χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού , μιλάνε στο THEMAONLINE , αναφέροντας τα γεγονότα οπως τα βιώσαν. Η μια εκ των δυο ήταν παρούσα στο περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται τα αδέρφια 30χρονου στην Επαρχία Λάρνακας, ολα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός πήγε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που πάρκαρε λίγο πριν η αδερφη του, μπροστά απο ένα φαστ φουνταδικο, με τον ιδιοκτήτη να αντιδρά .  Ο νεαρός άλλαξε 2-3 φορές τοποθεσία του αυτοκινήτου , όπως ισχυρίζεται η αδερφή, ώστε να μην ενοχλείται ο καταστηματάρχης, ωστόσο αυτο δεν ικανοποιούσε σε καμιά περίπτωση τον επιχειρηματία με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

"Ο ιδιοκτήτης φωναζε του αδερφού μου, και μετά πετάχτηκε ο γιός του απο μέσα , τον προκάλεσαν σε καυγά, ο αδερφός μου πήγαινε πίσω πισω , ωστόσο ο άλλος τον χτύπησε με μπουνιές, με τον αδερφό μου να αντιδρά κρατώντας τα χέρια αυτού που του επιτέθηκε για να μην τον ξαναχτυπήσει και ξαφνικά χωρίς να καταλάβουμε πως,  βρέθηκαν γύρω στα 20-25 άτομα πάνω απο τον αδερφό μου να τον χτυπάνε." , αναφέρει μια εκ των αδερφών του θύματος που ηταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό.

Μέσα σε λίγα λεπτά , σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της οικογένειας του νεαρού,  20-25 πρόσωπα βρέθηκαν στο σημείο και ξεκίνησαν να ξυλοφορτώνουν τον νεαρό. Κάποιοι απο αυτούς οπως αναφέρει η οικογένεια φαίνεται να ειχαν καταναλώσει προηγουμένως αλκοολ.

"Εμουντάραν τον, επατούσαν τον πάνω στα μούτρα, ήταν ποδοσφαιριστές ομάδας του χωριού που μαζεύτηκαν στα ξαφνικά και του επιτέθηκαν", αναφέρει η αδερφή του.

"Εχτυπούσαν τον αδερφο μου στο κεφάλι και εγω τους φώναζα να σταματήσουν. Ο ενας έπιασε σίδερα και φώναζε οτι θα τον σκοτώσει, αυτός δεν ήξερε καν ουτε τι έγινε ούτε ποιος ηταν ο αδερφός μου, ήθελε απλα να κάνει καυγά. Πάλι καλά που ενας παρέας του τον τράβηξε και του έπεσαν τα σίδερα απο το χέρι", συμπλήρωσε η άλλη του αδερφή.

 "Μολις τους ειπε η αδερφή μας οτι θα παει αστυνομία, γύρισε ο ένας και της ειπε "Θα σε σκοτώσω αν πας αστυνομία, θα σε σκοτώσουμε".

Με τρεμάμενη φωνή η μια απο τις αδερφές του νεαρού εξιστορεί σε δημοσιογράφο του THEMAONLINE οσα διαδραματίστηκαν : "30 άτομα εδέραν ένα άτομο χωρίς λόγο για ενα παρκινγκ. Και απο ποδοσφαιριστές. Πως περιμένει μετά ο κόσμος να σεβονται τις ομάδες των άλλων όταν οι ιδιοι οι ποδοσφαιριστές χτυπάνε και το χουμίζονται ύστερα οτι έκαναν άχρηστο ένα άτομο".

Ενώ όπως αναφέρει στην προσπάθεια της η οικογένειας του θύματος , να τους εμποδίσει να συνεχίσουν να χτυπάνε τον γιο και αδερφό τους, οι ποδοσφαιριστές δεν δίστασαν να χτυπήσουν και τους γονείς του.

"Ο παπας μου επέμβηκε να τους σταματήσει και η μάνα μου το ίδιο. Εκολοσήραν και την μάνα μου, πάτησαν την αδερφή μου, επιτέθηκαν στον παπά μου και προκάλεσαν ζημια και στο αυτοκίνητο μας", αναφέρει η δεύτερη αδερφή η οποία έμαθε τα γεγονότα απο την οικογένεια της.

Τότε η μητέρα του σκέφθηκε αμέσως να τραβήξει βίντεο. "Οταν είδαν την μανα μου με το κινητό, της φώναζαν οτι τους προκαλεί"

"Σταμάτησαν όταν αντιλήφθηκαν ότι ο αδερφός μου ηταν εντελως αβοήθητος, αδυνάμος και χτυπημένος στο έδαφος, τότε σταμάτησαν και μπορέσαμε να πάρουμε τον αδερφό μου και να φύγουμε"

"Αμέσως πήγαμε Αστυνομία κάναμε καταγγελία , μας είπαν θα μας ενημερώσουν για γραπτή κατάθεση Δευτέρα. Πηγαμε ξανα την Κυριακή, και μας ειπαν το ίδιο για τη Δευτέρα και μας πήραν τηλέφωνο σήμερα Δευτέρα και μας είπαν ότι κατι έτυχε στην αστυνομικό και δεν μπορεί για κατάθεση σήμερα και θα γίνει Τετάρτη και να φέρουμε δικηγόρο μαζί μας."

Οπως ισχυρίζεται μια εκ των αδερφών του νεαρού, μετά τα επεισόδια, πήγε στον Πρόεδρο της ομάδας του χωριού και του ζήτησε τα ονόματα όσων συμμετείχαν στον ξυλαδαρμό του αδερφού της για να κινηθεί νομικά "Μου ειπε οτι δεν μπορει να μου δώσει τα όνοματα, αν εχω ντοκουμέντα να παω νομικά και ότι δεν τον αφορά"

Αγανακτισμένη η αδερφή του κατα ισχυρισμόν θύματος ξυλοδαρμού , ανέφερε "Ο κόσμος είναι ανεξέλεκτος, δεν γίνεται οποιος πίνει να χτυπά. Δεν θέλω να το δω ως ρατσιστικό. Διότι ο αδερφός μου ειναι μισός Κύπριος μισός Φιλιπινέζος παρότι γεννήθηκε Κύπρο. Αλλα να χτυπούν για ένα parking που εκαταντήσαμε. Αν το ήξεραν ότι ο γαμπρός του αδερφου μου είναι χωριανός  τους,  ίσως να μην του έκαναν επίθεση, γιατί έχουμε καλές σχέσεις με όλους".

"Οταν διαλύθηκε ο καυγάς, πήρα τον αδερφό μου σε μια γωνιά και με ακολουθούσε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού για να ζητήσει συγνώμη. Μου είπε θελω να ζητήσω συγνώμη , μπορώ να ζητήσω συγνώμη; Και του είπα "Οχι, έκανες τον αδερφο μου ολομαυρό απο το ξύλο, να κάτσεις εκεί που είσαι να ηρεμίσεις και να μας αφήσεις ήσυχους". Ο ιδιοκτήτης συνέχισε να επιμένει να ζητήσει συγνώμη, αλλα δεν τον άφησα να μας πλησιάσει ξανά"

Οσον αφορά την υγεία του νεαρού, μας ανέφερε: "Ο αδερφός μου ειναι ζωντανός, γεμάτος μώλωπες και πήρε εξιτήριο απο το νοσοκομείο".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top