Με απειλές προσπαθούσε να πάρει χρήματα από το Γρ. Ευημερίας - Ποινή φυλάκισης σε 38χρονο

Με απειλές προσπαθούσε να πάρει χρήματα από το Γρ. Ευημερίας - Ποινή φυλάκισης σε 38χρονο

Το επαρχιακό Δικαστηριου Αμμοχωστου επέβαλε σήμερα ποινή άμεσης φυλάκισης 20 ημερών σε 38 χρόνο, τουρκικής καταγωγής για αδικήματα απερίσκεπτων και αμελων πράξεων, ανησυχία και διασάλευση της ειρήνης που διαπράχθηκαν την 3/5/22 στο Παραλιμνι.

Συγκεκριμένα κατα τον επίδικο χρόνο ο 38 χρονος επισκέφθηκε το επαρχιακό Γραφειο Ευημεριας στο Παραλιμνι απαιτώντας να του καταβληθεί χρηματικό ποσό και οδηγώντας ηλεκτρικό σκούτερ με αλόγιστο, βεβιασμένο και αμελή τροπο απειλούσε να εισέλθει εντός του κτηρίου, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή σε παρευρισκόμενους πολίτες.

Εναντίον του 38 χρόνου έγινε καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Παραλιμνιου απο το Γραφειο Ευημερίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE