Μπαίνει στην αντεπίθεση ο Ανδρέας Μαυρογιάννης «Έχω παρακαλέσει τον Γενικό Ελεγκτή, όπως προβεί σε σχετική έρευνα»

Μπαίνει στην αντεπίθεση ο Ανδρέας Μαυρογιάννης «Έχω παρακαλέσει τον Γενικό Ελεγκτή, όπως προβεί σε σχετική έρευνα»

Λύπη για τους ισχυρσιμούς του Αιλλέα Δημητριάδη εκφράζει σε γραπτή δήλωση του ο Ανδρέας Μαυγρογιάννης, ο οποίος τονίζει πως έχει μιλήσει με Γενική Λογίστρια για να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που αφορούν την εργοδότητση του στο δημόσιο. 

«Λυπούμαι πάρα πολύ για τους ισχυρισμούς αυτούς. Κρίμα. Εχω μιλήσει με τη Γενική Λογίστρια και την παρακάλεσα και την εξουσιοδότησα να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που αφορούν την εργοδοτηση μου απο το δημόσιο για όλα τα χρόνια υπηρεσίας μου από το 1987».

«Έχω επίσης παρακαλέσει τον Γενικό Ελεγκτή, όπως κατά την κρίση του, προβεί σε σχετική έρευνα. Οι πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν πλήρη εικόνα και να κρίνουν», σημειώνει ο κ. Μαυρογιάννης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE