Μαρτυρία έκαψε 21χρονο - Άλλη μια σύλληψη για την κλοπή αυτοκινήτου στην Πάφο

Μαρτυρία έκαψε 21χρονο - Άλλη μια σύλληψη για την κλοπή αυτοκινήτου στην Πάφο

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου. Πρόκειται για 21χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με την εν λόγω υπόθεση.

Η κλοπή του οχήματος, το οποίο ανήκει σε εταιρεία, διαπράχθηκε το μεσημέρι της 17ης Μαρτίου 2022, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο της Πάφου. Εντοπίστηκε την ίδια μέρα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 27χρονης, κατοίκου Πάφου, η οποία επέβαινε σε αυτό.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 27χρονου κατοίκου Πάφου, ο οποίος συνελήφθη στις 11 Απριλίου 2022, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μαρτυρία προέκυψε επίσης και εναντίον του 21χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ιστορική» η σύνοδος ΕΣ: Άγγιξαν το θέμα της προσιτής στέγης για πρώτη φορά - Έδωσε το στίγμα της Κύπρου για Γάζα, άμυνα και πράσινη μετάβαση

ΠτΔ: «Ιστορική» η σύνοδος ΕΣ: Άγγιξαν το θέμα της προσιτής στέγης για πρώτη φορά - Έδωσε το στίγμα της Κύπρου για Γάζα, άμυνα και πράσινη μετάβαση

Σαφές στίγμα για τις θέσεις της Κύπρου στα ζητήματα της Μέσης Ανατολής, της ευρωπαϊκής άμυνας, της ανταγωνιστικότητας και της κοινωνικής πολιτικής έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις μετά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, χαρακτηρίζοντάς την ιστορική, καθώς “για πρώτη φορά συζητήθηκε το θέμα της στέγασης σε αυτό το επίπεδο”.

BEST OF TOTHEMAONLINE