Ερντογάν: Με απεικόνιση της Αγίας Σοφίας το νέο τουρκικό διαβατήριο

Ερντογάν: Με απεικόνιση της Αγίας Σοφίας το νέο τουρκικό διαβατήριο

Το νέο τουρκικό διαβατήριο, που θα εκδοθεί τον Αύγουστο, θα φέρει στο μέσο του απεικόνιση της Αγίας Σοφίας, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Επειτα από την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Τούρκος Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι έχουν γίνει προετοιμασίες εδώ και καιρό για την παραγωγή διαβατηρίων. «Δημιουργήσαμε την υποδομή για την παραγωγή διαβατηρίων στη χώρα μας, ο εφοδιασμός των οποίων έχει γίνει δύσκολος λόγω της κρίσης με τα τσιπ. Οι σελίδες του νέου μας διαβατηρίου, που είναι ένα από τα πιο ασφαλή διαβατήρια στον κόσμο, ξεκινούν με το παλάτι Τοπ Καπί και τελειώνουν με το πρώτο κτίριο του κοινοβουλίου και στη μέση ακριβώς είναι το τζαμί της Αγίας Σοφίας. Ελπίζουμε ότι το νέο μας διαβατήριο, το οποίο θα εκδοθεί στους πολίτες μας από τον Αύγουστο, θα είναι επωφελές για τη χώρα μας και το έθνος μας», είπε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με μεγάλη ατζέντα η τελευταία Ολομέλεια πριν την αυτοδιάλυση της Βουλής - Οι προτάσεις που θα τεθούν προς ψήφιση

Με μεγάλη ατζέντα η τελευταία Ολομέλεια πριν την αυτοδιάλυση της Βουλής - Οι προτάσεις που θα τεθούν προς ψήφιση

Με μεγάλη ατζέντα και σημαντικά θέματα θα συνεδριάσει εκτάκτως τη Δευτέρα η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, στην τελευταία νομοθετική Ολομέλεια πριν την αυτοδιάλυση του Σώματος, εν όψει Βουλευτικών Εκλογών στις 24 Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE