Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Τρίτης (10/05), μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας σε κεντρική περιοχή της Λάρνακας, στην Λεωφ. Μακαρίου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής όπου επιχειρούν για κατάσβεση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος.

Τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE