Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Τρίτης (10/05), μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας σε κεντρική περιοχή της Λάρνακας, στην Λεωφ. Μακαρίου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής όπου επιχειρούν για κατάσβεση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος.

Τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE