Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ της Τρίτης (10/05), μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας σε κεντρική περιοχή της Λάρνακας, στην Λεωφ. Μακαρίου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής όπου επιχειρούν για κατάσβεση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος.

Τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE