Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Γίνεται πατέρας για πρώτη φορά - Η σύντροφός του με φουσκωμένη κοιλίτσα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Γίνεται πατέρας για πρώτη φορά - Η σύντροφός του με φουσκωμένη κοιλίτσα

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνουν η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», σημειώνοντας πως η Χρύσα Μιχαλοπούλου διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης τους.

Μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως το ζευγάρι περιμένει αγοράκι.

Η πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με φουσκωμένη της κοιλίτσα

Και ενώ μέχρι στιγμής ούτε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ούτε η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχουν μιλήσει δημόσια για την ευχάριστη είδηση, έχουμε την πρώτη φωτογραφία της ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Αυτή είναι από το θέατρο και τις τελευταίες παραστάσεις της Χρύσας Μιχαλοπούλου στις οποίες πρωταγωνιστούσε μέχρι και πριν 20 ημέρες.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ιστότοπος daisy.gr:

Πηγή: fthis.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE