ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονες αντιδράσεις για το ρεύμα: Σου ήρθε λογαριασμός που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; – Έτσι γίνεται η αναθεώρηση

Έντονες αντιδράσεις για το ρεύμα: Σου ήρθε λογαριασμός που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; – Έτσι γίνεται η αναθεώρηση

Αντιδράσεις προκαλούν κάθε φορά οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος που φθάνουν στα σπίτια των πολιτών.

Το φως της δημοσιότητας είδε ακόμη ένας λογαριασμός πολίτη, ο οποίος περιγράφει όσα λειτουργεί καθημερινά στο σπίτι, διαμαρτυρόμενος ότι το ποσό του ρεύματος το οποίο καλείται να πληρώσει δεν ανταποκρίνεται στην κατανάλωση που κάνει.

Συγκεκριμένα, ο πολίτης, όπως ο ίδιος περιγράφει, αυτή την περίοδο δεν χρησιμοποιεί ούτε θέρμανση αλλά ούτε κλιματιστικό, ενώ η κουζίνα του σπιτιού του είναι  με γκάζι. Το φως ανάβει από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 12 τη νύχτα και ο λογαριασμός για το ρεύμα του ήρθε 428, 87 ευρώ, με αποτέλεσμα να αναρωτιέται αν το ποσό αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δείτε το λογαριασμό:

Θέση στο παράπονο αυτό, παίρνει η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε στο ThemaOline, εξηγώντας το ποσό αυτό, αλλά και τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε τυχόν λάθος λογαριασμό ακόμα και όταν το συνεργείο δεν καταφέρει να πάρει μέτρηση από τον μετρητή.

«Όταν ο λογαριασμός έχει το γράμμα «Υ» δίπλα από το «χρήση δικτύου» σημαίνει πως η μέτρηση έχει γίνει με υπολογισμό επειδή το συνεργείο δεν κατάφερε να πάρει μέτρηση από τον μετρητή», ανέφερε.

«Σε αυτή την περίπτωση αφήνουμε ένα έντυπο ενημερώνοντας τον πολίτη ότι το συνεργείο μας δεν κατάφερε να πάρει μέτρηση και μέσα σε 48 ώρες θα πρέπει να επικοινωνήσει  μαζί μας είτε στο τηλέφωνο 80006000 είτε με email, τα οποία είναι διαφορετικά για κάθε επαρχία, ώστε να γίνει αναθεώρηση ο λογαριασμός του», συμπλήρωσε.

Ωστόσο η κυρία Παπαδοπούλου επισήμανε ότι ακόμα και αν ένας πολίτης δεν επικοινωνήσει με την ΑΗΚ μέσα σε 48 ώρες πάλι μπορεί να αναθεωρηθεί ο λογαριασμός του απλά δεν θα τυπωθεί καινούριος.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το έντυπο για την επαρχία Λευκωσίας:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top