Κατακλυσμός στη Λεμεσό: Τριήμερες εκδηλώσεις στον Μόλο - Πρόσκληση για συμμετοχή πωλητών στην εμποροπανήγυρη

Κατακλυσμός στη Λεμεσό: Τριήμερες εκδηλώσεις στον Μόλο - Πρόσκληση για συμμετοχή πωλητών στην εμποροπανήγυρη

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι οι εκδηλώσεις του Κατακλυσμού το τριήμερο 11 με 13 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθούν στο Πολυλειτουργικό Παραθαλάσσιο Πάρκο (Μόλος).

Η εμποροπανήγυρη θα πραγματοποιηθεί στον Ανατολικό χώρο στάθμευσης του Παραθαλάσσιου Πάρκου.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στην μεγάλη αποβάθρα του Μόλου.

Όσοι πωλητές ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν χώρο παρακαλούνται όπως περάσουν από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών, (οδός Αγίου Ανδρέου 253) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27 Μάϊου 2022.

Διευκρινίζεται ότι δεν θα παραχωρηθούν χώροι για είδη που δεν έχουν σχέση με την παράδοση. Κατάλογος για τα επιτρεπτά είδη υπάρχει στα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE