Κατηγορήθηκε και τέταρτο πρόσωπο για τα επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Τον «έδωσε» η κάρτα φιλάθλου

Κατηγορήθηκε και τέταρτο πρόσωπο για τα επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Τον «έδωσε» η κάρτα φιλάθλου

Τέταρτο πρόσωπο κατηγορήθηκε γραπτώς σήμερα από την Αστυνομία, σε σχέση με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν στις 30 Απριλίου 2022, έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα. Πρόκειται για 32χρονο, η φωτογραφία του οποίου ταυτοποιήθηκε μέσω του συστήματος κάρτας φιλάθλου του ΚΟΑ.

Ο 32χρονος κλήθηκε σήμερα και παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της οχλαγωγίας και αποδεσμεύτηκε. Στις 13 Μαΐου, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για καταχώρηση της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες είχαν παρουσιαστεί στην Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, άλλα τρία πρόσωπα ηλικίας 22, 31 και 30 ετών.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE