Στο Νοσοκομείο 17χρονος - Συμπλοκή ανηλίκων στο Πουρνάρα

Στο Νοσοκομείο 17χρονος - Συμπλοκή ανηλίκων στο Πουρνάρα

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε 17χρονος μετά από νέο επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, συμπλοκή σημειώθηκε στο χώρο κράτησης ανηλίκων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη μύτη ο 17χρονος.

Με την άφιξη της Αστυνομίας στο σημείο το επεισόδιο έληξε, ενώ ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE