Γ.Ομήρου: «Ανάλγητη» η μεταχείριση της Ελλάδας

Γ.Ομήρου: «Ανάλγητη» η μεταχείριση της Ελλάδας

Για «ανάλγητη μεταχείριση της Ελλάδας από τους δανειστές και εταίρους», που δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ελληνική Κυβέρνηση, μιλά ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.


«Η ανάλγητη μεταχείριση της Ελλάδας από τους δανειστές και εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ελληνική κυβέρνηση», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ομήρου.

Σημειώνει δε πως «η διενέργεια δημοψηφίσματος που εξήγγειλε ο Έλληνας Πρωθυπουργός καταδεικνύει το τεράστιο δημοκρατικό έλλειμμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την παντελή έλλειψη αλληλεγγύης».

«Συνιστά ταυτόχρονα την κορύφωση της κρίσης στο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Η έλλειψη οικονομικής και κοινωνικής συνοχής οδηγεί και σε διατάραξη της πολιτικής συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης», τονίζει ο Πρόεδρος της Βουλής και καταλήγει: «Αυτή την ώρα αισθανόμαστε απόλυτα αλληλέγγυοι στον ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE