Γ.Ομήρου: «Ανάλγητη» η μεταχείριση της Ελλάδας

Γ.Ομήρου: «Ανάλγητη» η μεταχείριση της Ελλάδας

Για «ανάλγητη μεταχείριση της Ελλάδας από τους δανειστές και εταίρους», που δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ελληνική Κυβέρνηση, μιλά ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.


«Η ανάλγητη μεταχείριση της Ελλάδας από τους δανειστές και εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ελληνική κυβέρνηση», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ομήρου.

Σημειώνει δε πως «η διενέργεια δημοψηφίσματος που εξήγγειλε ο Έλληνας Πρωθυπουργός καταδεικνύει το τεράστιο δημοκρατικό έλλειμμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την παντελή έλλειψη αλληλεγγύης».

«Συνιστά ταυτόχρονα την κορύφωση της κρίσης στο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Η έλλειψη οικονομικής και κοινωνικής συνοχής οδηγεί και σε διατάραξη της πολιτικής συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης», τονίζει ο Πρόεδρος της Βουλής και καταλήγει: «Αυτή την ώρα αισθανόμαστε απόλυτα αλληλέγγυοι στον ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE