Τα σενάρια για την Ευρώπη, στο Άρης-ΑΕΚ κρίνονται τα πάντα

Τα σενάρια για την Ευρώπη, στο Άρης-ΑΕΚ κρίνονται τα πάντα

Ο Παναθηναϊκός έκανε άλμα Ευρώπης με το διπλό επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο ΑΕΚ-Άρης θα γίνει η μεγάλη μάχη για ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs.

Ο Παναθηναϊκός έκανε άλμα Ευρώπης με το διπλό επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" ενώ στο ΑΕΚ-Άρης που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/5) θα γίνει η μεγάλη μάχη για ένα ακόμη ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.