Τα σενάρια για την Ευρώπη, στο Άρης-ΑΕΚ κρίνονται τα πάντα

Τα σενάρια για την Ευρώπη, στο Άρης-ΑΕΚ κρίνονται τα πάντα

Ο Παναθηναϊκός έκανε άλμα Ευρώπης με το διπλό επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο ΑΕΚ-Άρης θα γίνει η μεγάλη μάχη για ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs.

Ο Παναθηναϊκός έκανε άλμα Ευρώπης με το διπλό επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" ενώ στο ΑΕΚ-Άρης που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/5) θα γίνει η μεγάλη μάχη για ένα ακόμη ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE