Μαντέψτε τι κάνει ο «αθεόφοβος» στην πόρτα του ναού της Αγίας Παρασκευής – Δίπλα ήταν οι τουαλέτες… (Photo)

Μαντέψτε τι κάνει ο «αθεόφοβος» στην πόρτα του ναού της Αγίας Παρασκευής – Δίπλα ήταν οι τουαλέτες… (Photo)

Τον έπιασε το «κόψιμο», αλλά δεν αντιληφθήκαμε γιατί έπρεπε να κάνει την ανάγκη του στης εκκλησιάς την πόρτα.

Ούτε ιερό, ούτε όσιο είχε ο τύπος που στήθηκε έξω από την πόρτα του ναού της Αγίας Παρασκευής στoυς Αγίους Ομολογητές, ο οποίος έκρινε ορθό να κάνει την ανάγκη του μπροστά στην πόρτα της εκκλησίας.

Το παράδοξο είναι ότι δίπλα από το ναό, υπάρχουν τουαλέτες, αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί τον συγκεκριμένο κύριο.

Μάλιστα λίγο παρακάτω, τον περίμενε γυναίκα οδηγός, η οποία τον άφησε να κάνει την ανάγκη του στην πόρτα της Εκκλησίας και καρτερούσε υπομονετικά να τελειώσει.

Την στιγμή απαθανάτισε πολίτης που πέρασε από τη σκηνή και έμεινε άναυδος, παρακολουθώντας το σκηνικό και εκνευρισμένος, ανέβασε τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE