Πυρά ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη: «Στέκεται ενάντια στην κυβέρνηση που τον τίμησε»

Πυρά ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη: «Στέκεται ενάντια στην κυβέρνηση που τον τίμησε»

Πυρά κατά του τέως Yπουργού Εξωτερικών και νυν υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, εξαπέλυσε ο ΔΗΣΥ, με δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος κ. Δημήτρη Δημητρίου, στην οποία τονίζει πως «στέκεται ενάντια στην κυβέρνηση που τον τίμησε». 

Αυτούσια η δήλωση:

Ο κύριος Χριστοδουλίδης αποφάσισε να σταθεί απέναντι στην παράταξη που τον ανέδειξε. Απέναντι στην οικογένεια που τον εμπιστεύτηκε.

Μεταπηδά και επισήμως στην αντιπολίτευση. Στέκεται ενάντια στην κυβέρνηση που τον τίμησε, συμπορευόμενος με όσους λυσσαλέα την πολεμούν.

Μίλησε για μισή ώρα και το μόνο που ακούσαμε ήταν μια υπεραγορά ευχών και συνθημάτων. Δεν βρήκε μια λέξη να πει για το έργο της κυβέρνησης Αναστασιάδη.

Ένα μόνο τον ενδιέφερε να τονίσει: ότι δεν θα ιδρύσει κόμμα, όπως προφανώς συμφώνησε με το ΔΗΚΟ.

Οι πολίτες επιβεβαίωσαν και σήμερα ότι μόνο ο Δημοκρατικός Συναγερμός και ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχουν το σχέδιο και μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα μπροστά με ασφάλεια και σταθερότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».