MasterChef: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία - Δείτε βίντεο

MasterChef: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία - Δείτε βίντεο

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι μαγειρικές διαδικασίες στο MasterChef. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο για το συμβούλιο της εβδομάδας συγκεντρώθηκαν οι δύο ομάδες με στόχο να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας.

Ορίστηκαν οι νέοι αρχηγοί εβδομάδας και το τιμόνι για τους «Μπλε» μπήκε ο Χριστόφορος Κατσιάνας ενώ για τους «Κόκκινους» ο Νίκος Μπέρκας. Υπαρχηγοί ορίστηκαν για την «Κόκκινη» ομάδα ο Νικήτας Μπατσικούρας και για την «Μπλε» ο Γιάννος Σδούγκας.

Στη γνωστή δοκιμασία του «τοίχου», οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε έναν αγώνα για να συνεχίσουν την πορεία τους στο MasterChef, με την ηττημένη να πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τις αποτυχίες της.

Οι τρεις κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αξιολόγησαν τις προσπάθειες των δύο ομάδων, που έδωσαν μεγάλη μάχη στη βαθμολογία.

Τελικά η ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια με μόλις δύο βαθμούς διαφορά ήταν η μπλε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE