«Μίλησαν» οι κάμερες – Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης πρόδωσε τις κινήσεις ενός δράστη για την έκρηξη στη μπουτίκ του Άρη

«Μίλησαν» οι κάμερες – Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης πρόδωσε τις κινήσεις ενός δράστη για την έκρηξη στη μπουτίκ του Άρη

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών της βομβιστικής επίθεσης στη μπουτίκ του Άρη Λεμεσού λίγο μετά τα εγκαίνια της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε ένα άτομο, μέχρι στιγμής, που φαίνεται ότι πλησίασε την είσοδο με καλυμμένο πρόσωπο, τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, τον πυροδότησε και στην συνέχεια απομακρύνθηκε.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία περιμένει να δει όλα τα βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα με σκοπό των εντοπισμών και άλλων υπόπτων για το περιστατικό.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Πέμπτης, ο Άρης Λεμεσού έκανε τα εγκαίνια της νέας του μπουτίκ, στη Λεωφόροο Αμαθούντος , στον Άγιο Τύχωνα στη Λεμεσό, όπου παρευρέθηκε πληθος κόσμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2:25 βομβιστική επίθεση σημειώθηκε, η οποία καταγγέλθηκε από τους κατοίκους της περιοχής. Συγκεκριμένα πυροδοτήθηκε μεταλλικό αυτοσχέδιο αντικείμενο γεμάτο εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος και από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο και στους υαλοπίνακες του καταστήματος.

Δείτε φωτογραφίες από την μπουτίκ μετά τη βομβιστική επίθεση που εξασφάλισε το Themasports:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE