Πάτρα: Τελική απόφαση ιατροδικαστή - Από δηλητηρίαση με κεταμίνη έφυγε η Τζωρτζίνα

Πάτρα: Τελική απόφαση ιατροδικαστή - Από δηλητηρίαση με κεταμίνη έφυγε η Τζωρτζίνα

Σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη) οφείλεται ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, που παραδόθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Mega, στο πόρισμα αναφέρονται ευρήματα όπως βλάβες στο ήπαρ στη ζώνη 1, μικρή πνευμονορραγία και συμφόρηση οργάνων, κάτι που αποδίδεται στην χορήγηση της κεταμίνης.

Οι ιατροδικαστές θέτουν ζήτημα εκταφής της 9χρονης προκειμένου να ληφθούν τρίχες και να ελεγχθεί εάν της είχε δοθεί κεταμίνη ή κάποια άλλη ουσία σε χρόνο προγενέστερο του θανάτου της. Επιπλέον, θέλουν να σχηματίσουν πλήρες χρονοδιάγραμμα για το τι έχει συμβεί.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστος ο χρόνος της εκταφής, με τους ιατροδικαστές να ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.

Την ίδια ώρα, αναμένονται και οι τελικές αναφορές για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE