Κατακλυσμός και στην Πάφο: Δύο χρόνια μετά επιστρέφει με πολλές εκδηλώσεις

Κατακλυσμός και στην Πάφο: Δύο χρόνια μετά επιστρέφει με πολλές εκδηλώσεις

Ύστερα από διακοπή δύο χρόνων λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού, η καθιερωμένη Πανήγυρις του Κατακλυσμού θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην Πάφο κατά το διάστημα 10 – 13 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Παφου, η πανήγυρις θα γίνει στο παραλιακό τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου μέχρι τα Δημοτικά Μπάνια. Όσοι ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν χώρο για τους σκοπούς της Πανήγυρις, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στον κ. Ανδρέα Πόγιαννο (τηλ. 26932049) μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. και 2.00 μ.μ. Η ενοικίαση των χώρων θα καλύπτει το διάστημα 10 – 13 Ιουνίου. Το σχετικό έντυπο αίτησης βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.pafos.org.cy

Η προκράτηση των χώρων θα γίνεται από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 3 Ιουνίου και προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι να αποταθούν έγκαιρα στον αρμόδιο λειτουργό του Δήμου.

Με την ευκαιρία της Εορτής του Αγίου Πνεύματος, ο Δήμος Πάφου θα οργανώσει κατά το τριήμερο 11 – 13 Ιουνίου τις καθιερωμένες εκδηλώσεις "Γιορτή Κατακλυσμού" στην Πλατεία του Κάστρου και το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE