ΛΕΜΕΣΟΣ: Είχε σε χαρτοφύλακα κρυμμένη κοκαΐνη - Συνελήφθη 56χρονος και 60χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Είχε σε χαρτοφύλακα κρυμμένη κοκαΐνη - Συνελήφθη 56χρονος και 60χρονη

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) ανέκοψαν σήμερα το μεσημέρι στη Λεμεσό, άντρα ηλικίας 56 ετών, ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα χάρτινο κιβώτιο.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του κιβωτίου ένας ειδικά διαμορφωμένος χαρτοφύλακας, ο οποίος περιείχε δύο συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 2.5 κιλών περίπου.

Ο 56χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα ενώ στην περιοχή εντοπίστηκε γυναίκα ηλικίας 60 ετών, η οποία επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Τα πιο πάνω πρόσωπα επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το τελευταίο αντίο στον «Πάπα των φτωχών» - Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη Ρώμη

LIVE: Το τελευταίο αντίο στον «Πάπα των φτωχών» - Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη Ρώμη

Μια ιστορική ημέρα ξημέρωσε για τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και τον κόσμο. Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο ποντίφικας που σημάδεψε την εποχή του με το μήνυμα της ταπεινότητας, της αλληλεγγύης και του διαλόγου, οδηγείται σήμερα στην τελευταία του κατοικία. Δείτε όλες της εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE